Vil du ha et godt liv?

Vil du ha et godt liv?

De fleste mennesker ønsker at realisere nogle drømme.
Det kan være et dejligt og kærligt parforhold, nogle skønne, velopdragne og dygtige børn, et spændende job med udviklingsmuligheder, gode kolleger og en høj løn. Måske er drømmen at blive hjemmegående, få sin egen forretning eller at have mere fritid, gode venskaber og bedre mulighed for at dyrke sine interesser.
At få et godt liv med masser af overskud, glæde og livskvalitet kræver du tager en beslutning og efterfølgende arbejder hårdt med dig selv, dine tanker og din adfærd.
Du skal beslutte dig for at have en positiv tilgang til livet, og se muligheder frem for trusler.
Du skal være taknemmelig for dit liv og det du har. Du skal gøre noget godt for dig selv og ikke mindst for andre mennesker. Du skal blive stolt af dig selv, og snart vil du opdage at andre mennesker også begynder at være mere positive og bidrage til at gøre dit liv bedre.

En grundregel er, at man får mere af det man fokuserer på. Overvejer du at købe en ny Fiat 500, ser du Fiat 500 biler overalt.
Fokuserer du på alt det du mangler, og ting der ikke lykkes for dig, vil dette fylde mere og mere i dit liv. Fokuserer du på egne manglende evner, vil du hæmme din udvikling.
Fokuserer du derimod på dine stærke sider, og de ting der lykkes for dig, vil du vokse og endnu mere vil lykkes i fremtiden. Fokuserer du på de positive ting i livet, vil det positive fylde mere og mere.

Det kan være en god ide at visualisere sine drømme. Lav en collage, som viser hvad du drømmer om. Hæng den op eller find den frem engang imellem, og kig på den. Denne øvelse vil støtte dig i at nå dine mål og realisere dine drømme.

Tag styringen i dit liv!
ID Lifecoaching kan give dig støtte og inspiration gennem processen.
Selvudvikling er en mulig vej til indre ro, større selvværd og øget livskvalitet.