Stressbehandling i Silkeborg

Få professionel og effektiv stressbehandling i Silkeborg

Stressbehandling kræver tillid og tryghed

Ønsker du stressbehandling i trygge rammer?

Stressbehandling bør igangsættes hurtigst muligt, så snart du oplever symptomer på stress.

Har du svært ved at overskue tingene og fyldes dit hoved ofte af tankemylder?
Sover du dårligt, og har du mistet lysten til at være sammen med andre mennesker?
Udskyder du ting, som du tidligere har klaret uden at tænke over det?
Har du uforklarlige smerter og svært ved at styre dit temperament?
Har du svært ved at koncentrere dig, og kniber det med hukommelsen?
Har du fået let til tårer, og måske mistet lysten til sex?

Hvis du kan genkende flere af ovenstående symptomer bør du straks overveje stressbehandling. Stress er en naturlig og medfødt evne, der gør os i stand til at reagere hurtigere end normalt. Problemerne opstår når vi belastes over længere tid. Kortisol nedbryder vores immunforsvar og øger blodtrykket, hvilket kan give alvorlige følgesygdomme. Vores koncentrationsevne og hukommelse svækkes, hvilket kan give varige skader. Hvis du kommer hurtigt i gang med din stressbehandling, kan du reducere eller helt undgå alvorlige følgevirkninger. Hvis du ignorerer symptomerne, og helt dropper at få stressbehandling, kan det medføre varige skader, og i de aller værste tilfælde medføre døden.

Stressbehandling af både symptomer og årsager

Stressbehandling hos os i Silkeborg handler både om at fjerne dine stress symptomer, men også om at identificere og bearbejde de underliggende årsager til din stress. Hvis ikke du får bearbejdet de underliggende årsager, vil din stress vende tilbage, når dit system belastes igen på et senere tidspunkt.

For at opnå de bedste resultater må du nøje udvælge den person, som skal hjælpe dig. Det er afgørende at du har tillid og føler tryghed under processen. Selvom vi hos Human Upgrade laver stressbehandling i Silkeborg hjælper vi også kunder fra Århus, Skanderborg, Ikast, Herning, Holstebro, Viborg, Randers og Horsens. Det betaler sig at køre de ekstra kilometer. Vores samarbejde er uforpligtende, idet vi aftaler møder fra gang til gang. Det giver dig muligheden for at prøve os af, inden du beslutter dig for et yderligere samarbejde.

Kontakt os om effektiv stressbehandling i Silkeborg