Hvad kæmper du med?

Få professionel hjælp til at løse dine problemer

Livskrise, angst og andre udfordringer kan afhjælpes

Ingen af os undgår at løbe ind i en livskrise før eller senere i vores liv, hvor vi eksempelvis oplever angst eller sorg. En livskrise fratager os vores tryghed, og livsglæden overskygges eksempelvis af angst, sorg. frustration, vrede eller magtesløshed, hvilket gør det svært for os at overskue hvordan vi kommer videre i livet. En personlig livskrise har ikke alene indflydelse på dit humør og din energi, men har også stor påvirkning på dine relationer til familie, venner og kolleger på jobbet. Hvis du har et udfordrende job, kan en livskrise også være en medvirkende årsag til stress og angst. Hvis du står midt i en livskrise, og har brug for hjælp til at komme videre, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information, om hvordan vi kan hjælpe dig ud af din livskrise, angst, sorg, vrede mv.

Et dårligt parforhold kan også medføre livskrise, angst og depression

Næsten halvdelen af alle ægteskaber går i opløsning, hvilket ofte forårsager en livskrise med sorg og angst hos mindst den ene af parterne. Hvert tredje barn oplever en skilsmisse, hvilket kan have negative konsekvenser for børnenes videre liv. Som voksne mennesker bærer vi således et stort ansvar både som partner og forælder. Der skal to til at få et parforhold til at lykkes, og to til at skabe sunde, stærke børn, der er parate til livets udfordringer. Det er derfor vigtigt at tage sit parforhold alvorligt, og løbende gøre en aktiv indsats for at fastholde styrken og kærligheden. At støtte og hjælpe hinanden gennem perioder med sorg, angst, nedtrykthed o.s.v. 

Styrk dit selvværd og dine relationer

Med selvindsigt og personlig udvikling kan du styrke dit selvværd, dine relationer og din livsglæde. Hvis du forstår dig selv, dine reaktioner og din påvirkning på andre mennesker, er du godt klædt på til livets udfordringer. Du får større selvværd, og lettere ved at håndtere din angst, vrede, afmagt etc. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Kontakt os her