Foredrag & Peptalk

Foredrag og Peptalk giver inspiration og ny viden

Humoristiske peptalk og foredrag der flytter mennesker

Skab glæde, energi, sammenhold og grundlag for adfærdsændringer med en inspirerede peptalk. Der kan være flere formål med at booke en peptalk eller et foredrag, så jeg designer derfor disse, så indholdet matcher netop jeres ønsker, behov og tidsramme.

Lige nu er mit foredrag ”Sæt turbo på livsglæden” meget populært, men jeg holder også foredrag og peptalk om ledelsesformer, ledelsesudvikling, forandringsledelse og motivation. Hertil kommer emner som personlig udvikling, work life balance og forebyggelse af stress.

Mange virksomheder og organisationer har i dag store udfordringer med for højt fravær på grund af stress, og derfor efterspørges emner som arbejdsglæde, work life balance og stress ofte. Der er fokus på medarbejdernes trivsel, engagement og motivation, som alt sammen styrker arbejdsglæden, støtter effektiviteten og styrker virksomhedernes konkurrenceevne og bundlinje.

Vi designer peptalk og foredrag efter jeres behov

 Arbejdsglæde, trivsel, engagement og motivation er som regel en betingelse for high performence og solide bundlinjer. Foredrag ledelse og foredrag motivation er derfor naturlige elementer, når vi designer vores foredrag om arbejdsglæde til jer.

 

"Sæt turbo på livsglæden"
Sæt turbo på livsglæden er en inspirerende og humoristisk peptalk om hvordan man selv kan påvirke sin livsglæde, få bedre work life balance, forebygge stress samt styrke sit parforhold. Sidstnævnte del af denne peptalk handler om vores parforhold, der har stor indvirkning på både livsglæde og stress. Denne del af mit foredrag tager udgangspunkt i min bog "Kunsten at leve sammen", der er en "kogebog" til bedre parforhold. Læs mere om bogen her

Referencer

Hej Lars

Tak for et inspirerende foredrag i går. Jeg har efterfølgende fået en hel del positive tilkendegivelser over det, du fortalte. Det har sat mange tanker i gang hos mit hold, og det er fremragende.

Foredrag

Kontakt os her eller på info@human-upgrade.dk