Partjek forebygger skilsmisse

Forebyg konflikter og skilsmisse med et partjek hos jeres parterapeut i Silkeborg

Et Partjek kan forebygge konflikter og i sidste ende skilsmisse

Giv jeres parforhold et partjek NU

Det er lettere at forebygge end at helbrede, og som parterapeut har jeg oplevet hvor svært det kan være at rette op på parforhold i alvorlig krise.  Skilsmisse og brudte parforhold, kan have store personlige omkostninger, og hertil kommer måske nogle økonomisk konsekvenser for begge parter. Et partjek gør det muligt at rette op på de ubalancer, som vi ubevidst skaber i vores parforhold.

 

Er jeres bil og tænder vigtigere end jeres parforhold?

Vi går regelmæssigt til tandlæge og får tjekket vores tænder, ligesom bilen får de nødvendige eftersyn, så vi ikke risikerer store regninger på et senere tidspunkt. Men hvor tit er det lige vi får lavet et partjek på vores parforhold, og finder ud af om begge parter har samme oplevelse af trivsel, kommunikation og måden vi håndterer vores konflikter på. Som parterapeut i Silkeborg har jeg derfor et godt tilbud til jer. Få et professionelt partjek og undgå jeres parforhold ender i skilsmisse. Et partjek er en rigtig god investering i et godt og lykkeligt samliv, så bestil tid NU.

 

Et partjek forebygger kriser og skilsmisse

Mange gange tror vi at oplevelsen af vores parforhold er den samme hos begge parter, men dette er sjældent tilfældet. Som parterapeut har jeg gang på gang oplevet at parterne har forskellige oplevelser af tingene, og at manglende dialog er årsagen til de fleste problemer. Det er derfor vigtigt at gennemføre et par-tjek, hvor I får forskellige områder afstemt og talt igennem på en systematisk og positiv måde, hvilket jeg som parterapeut har stor erfaring i.

 

Book en tid til partjek hos jeres parterapeut i Silkeborg - det betaler sig

Et partjek tager cirka halvanden time, og foregår systematisk og målrettet. Vi afdækker 16 væsentlige områder, og finder ud af om I har samme opfattelse af tingene, og om der er noget, som I begge to ønsker at gøre noget ved. Afslutningsvis laver I en forpligtende aftale med hinanden, hvor I konkret aftaler hvad der skal arbejdes med, hvordan og hvornår. Vi kan også aftale hvornår I skal evaluere processen, så vi tilsikrer at gamle vaner ikke forhindrer den aftalte udvikling.

Book tid til partjek her, og få hjælp fra en erfaren parterapeut