Familierådgivning styrker familiens trivsel og livsglæde

Alle familier løber før eller senere ind i udfordringer og problemer, hvor professionel hjælp som familierådgivning, parterapi, familieopstilling og individuel lifecoaching kan være til stor hjælp. Familierådgivning giver både inspiration, ny viden og vejledning til hvordan familiens udfordringer kan løses, men ud over almindelig rådgivning finder vi hos mig også frem til de dybereliggende årsager til jeres problemer. Vi har således mulighed for at bearbejde disse, og herved forebygge at de samme problemer dukker op igen på et senere tidspunkt.

 

Familierådgivning er vejen til glade børn og stærke parforhold

Hvis der er udfordringer i jeres parforhold, har det stor indflydelse på børnenes trivsel, livsglæde og indlæringsevne. En del udfordringer med børn kan derfor helt eller delvist løses ved at styrke forældrenes parforhold, samt skabe et nærværende og kærligt samvær i familien. Uanset alder er børn som udgangspunkt meget loyale mod begge deres forældre, og får derfor store problemer når forældrene har konflikter, og i værste tilfælde inddrager børnene heri. Når jeg arbejder med familierådgivning, er det derfor ofte en kombination af parterapi, coaching og familieopstilling. Vi kan således også identificere og bearbejde de dybereliggende årsager til problemerne.

 

Vælg professionel familierådgivning i Silkeborg

Hvis I søger hjælp er det vigtigt at vælge en dygtig og erfaren samarbejdspartner, som kan skabe en tillidsfuld og tryg ramme for arbejdet. En forudsætning for gode resultater med familierådgivning, parterapi og lifecoaching er fortrolighed og åbenhed. Jeg tilbyder familierådgivning i Silkeborg, men hjælper også familier i Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens og Midtjylland i øvrigt. Intet i livet er vigtigere end familiens trivsel og livsglæde, så det er vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner, også selv om turen til Silkeborg kan kræve nogle minutters ekstra kørsel.

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer tilbage til et harmonisk familieliv med trivsel og livsglæde.

 

Kontakt os her eller skriv på info@human-upgrade.dk