Parterapi Silkeborg

Parterapi i Silkeborg kan genskabe de varme følelser for hinanden

Parterapi er en tillidssag, så vælg den rigtige parteraput i Silkeborg

Parterapi Silkeborg, Århus, Vejle, Herning, Ikast, Viborg……..

 Jeg tilbyder professionel parterapi i Silkeborg og hjælper mange par fra både Århus, Ikast, Herning, Holstebro, Viborg, Randers, Horsens, Vejle, Skanderborg, Aarhus og andre steder i Midtjylland. Når man skal have parterapi, er det vigtigt at finde den helt rigtige parterapeut, som begge parter føler sig fortrolige med. Nogle tager derfor turen helt fra Aalborg og andre steder i Nordjylland. I parterapi er tillid og fortrolighed en forudsætning for gode resultater, ligesom I begge skal have tillid til parterapeutens kompetencer.

Med parterapi genfinder I kærligheden og nærværet i jeres parforhold
I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele, og parforholdet bliver derfor ofte forsømt. Især børnefamilier er hårdt spændt for, og selv mindre udfordringer resulterer let i misforståelser og konflikter. Hvis vi samtidig taler for lidt og forkert sammen, kan det let gå galt. Samværet bliver rutinepræget og uden nærvær, ligesom vi let kan komme til at føle os ensomme. Det er ikke nok at være sammen fysisk. Mange skal blive bedre til at gøre noget sammen, i stedet for at fordrive dagens sidste timer på de sociale medier eller passive foran vores TV. Hvis I har svært ved at bryde jeres mønstre og vaner, kan parterapi være en stor hjælp.

Parterapi eller skilsmisse?
Få professionel hjælp til at løse jeres parforholdsproblemer, det betaler sig. Familierådgivning og familieterapi af en professionel familieterapeut kan ofte være en stor hjælp, men hvis familien skal fungere må parforholdet først og fremmest være stærkt og velfungerende. Her kommer parterapi ind i billedet. Som professionel parterapeut kan jeg støtte og inspirere jer til at få en bedre kommunikation, øget nærvær og flere varme følelser for hinanden.

Next

Anbefalinger

Previous

Hvorfor parterapi?

Vores parforhold er en vigtig del af fundamentet i vores liv, så investeringen i parterapi er godt givet ud, når konflikterne tager til, og vi har svært ved at tale om tingene.

Kontakt os for et godt tilbud her, men vær opmærksom på at timeprisen ikke kan stå alene. Det handler også om antallet af timer der skal til, eller sagt med andre ord, hvor dygtig en parterapeut man vælger.

Kontakt os om parterapi her