Parterapeut Silkeborg

Vælg en professionel og erfaren parterapeut i Silkeborg

At vælge parterapeut er en tillidssag

Kontakt en parterapeut og få styr på jeres udfordringer

Når I vælger parterapeut, handler det naturligvis om faglig dygtighed og gode resultater, men det er lige så vigtigt at jeres parterapeut kan skabe tillid og fortrolighed, så I hver især tør åbne helt op omkring det, der kan være rigtig svært at tale om. Selvom jeg er parterapeut i Silkeborg hjælper jeg også par fra Århus, Ikast, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens, Vejle, Aarhus og andre steder i Midtjylland. Det gælder jeres fælles fremtid, så en smule længere køretid er sekundært i forhold til at få den rigtige hjælp.

Vi er alle forskellige, og især for mange mænd kan parterapi være en stor udfordring. Mennesker med en maskulin identitet har primært brug for at analysere problemet, finde en løsning og hurtigst muligt tage action, så man kan komme videre. At gå til parterapeut kan derfor være en stor udfordring, hvis der er al for megen snak, og især hvis det handler om følelser. Som parterapeut har jeg derfor fokus på at møde begge parter i deres respektive behov. Vi undgår naturligvis ikke at tale om tingene, men jeg lægger stor vægt på at samtalerne bliver meget konkrete, ligesom jeg sørger for at der kommer gang i nogle effektive processer mellem møderne.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg som parterapeut kan hjælpe jer videre til et stærkere og mere lykkeligt parforhold. Hvis vi indgår en aftale, binder I jer kun til en session af gangen, hvilket giver jer mulighed for at stoppe, når I ønsker det.

Få hjælp af en parterapeut hurtigst muligt

 Det er lettere at forebygge end at helbrede, så det er vigtigt at søge hjælp hos en parterapeut, så snart I finder det svært selv at løse jeres udfordringer. En konflikt kan lynhurtigt optrappes, hvilket gør den sværere og sværere at løse. Når man først begynder at såre hinanden på personligheden, er det svært at hele sårene uden at efterlade små ar, som vi skal leve videre med. Ofte handler det om at blive bedre til at tale sammen om tingene på en ærlig og respektfuld måde, ligesom afstemning af forventninger er et tema i mange parforhold. Som parterapeut har jeg desuden erfaret, at alt for mange par langsomt glider fra hinanden, fordi de glemmer at prioritere tid til at gøre ting sammen i en hektisk hverdag. Kærligheden  dør, hvis ikke vi løbende giver den næring.

Next

Anbefalinger

Previous

Kontakt din parterapeut her for yderligere informationer