Parcoaching Silkeborg…

Parcoaching styrker jeres parforhold

Parcoaching er effektiv hjælp til at styrke jeres parforhold

Parcoaching hjælper jer tilbage til et stærkt og kærligt parforhold

Alle parforhold løber før eller siden ind i udfordringer, og det handler om at sætte ind så hurtigt som muligt, så konflikterne ikke udvikler sig til uoverskuelige og uløselige problemer. Hvis I har gensidig respekt for hinanden, og formår at tale fornuftigt om tingene, kan I ofte selv løse jeres udfordringer. Anderledes ser det ud hvis konflikterne eskalerer og følelserne overtager styringen fra fornuften. Her kan det være hensigtsmæssigt at få parcoaching af en uvildig og professionel parcoach, der kan igangsætte og styre netop de processer, der kan hjælpe jer tilbage til et nærværende, kærligt og respektfuldt parforhold. Hos Human Upgrade ApS er parcoaching mere end bare snak. Her tager jeg fat i de dybereliggende årsager, og arbejder konkret med forskellige teknikker og værktøjer. Jeg anvender eksempelvis også terapeutiske øvelser og systemisk familieopstilling i min parcoaching.

 

Parcoaching Århus, Silkeborg, Ikast, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg.....

For mange mænd er valg af parterapeut afgørende, da parcoaching i sig selv er en udfordring, som let kan føles grænseoverskridende. Vi undgår ikke at tale om følelser, hvilket naturligvis kan være svært, når man gennem opvæksten har lært at lægge afstand til disse. Mange mænd er analytiske, målrettede og resultatorienterede, og kan derfor blive ret trætte af for megen snak og for lidt handling. Som mandlig parterapeut har jeg let ved at forstå udfordringen, og tilrettelægger derfor min parcoaching, så vi også kommer til at arbejde på et mere konkret plan. Hvis ikke begge parter går 100% ind i processen lykkes det ikke at nå de ønskede resultater. Så hvis I leder efter en parterapeut til parcoaching, kan I overveje om ikke jeres parterapeut Århus skulle bo i Silkeborg?

 

Erfaren mandlig parcoach med erhvervsfaglig og ledelsesmæssig baggrund

Parcoaching kan gøre en afgørende forskel, og det handler derfor om at finde netop den parcoach, som I begge er trygge ved at åbne jer over for, og som I har tillid til kan løse opgaven. Hvis en erfaren certificeret mandlig parcoach med erhvervsfaglig og ledelsesmæssig baggrund kunne være en mulighed, må I endelig kontakte mig for en uforpligtende snak om hvad parcoaching kan gøre for jer.

 

Kontakt mig vedr. parcoahcing her

Kontakt mig her for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer tilbage til et stærkt og lykkeligt parforhold, ligesom vi evt. kan finde en tid i kalenderen