Om Human Upgrade ApS

Vi styrker menneskers arbejdsglæde og livskvalitet

Hos Human Upgrade kæmper vi for stressfri arbejdspladser med højt motiverede medarbejdere og et bedre samarbejdsklima. Vi ved at arbejdsglæde, samarbejde og dygtig ledelse skaber fremrande resultater, og arbejder derfor for at gøre ambitiøse ledere endnu dygtigere og ansvarlige medarbejdere endnu mere glade for at gå på arbejde. Kort fortalt skaber vi øget trivsel, bedre samarbejde, personligt lederskab og større arbejdsglæde.

Human Upgrade ApS er en coach og konsulentvirksomhed med speciale indenfor udvikling af menneskers trivsel og performance samt professionel faglig sparring med ledere og virksomheds ejere i mindre og mellemstore danske virksomheder.

Personligt støtter, inspirerer og hjælper vi mennesker videre i livet både jobmæssigt og privat. Vi giver også professionel faglig sparring eksempelvis omkring ledelse, strategi, salg, marketing, trivsel, stress og meget mere.

Da vi fungerer som hele mennesker, kan arbejdsliv og privatliv ikke adskilles, hvilket betyder at vi både arbejder med life coaching, business coaching, parterapi og systemisk opstilling. Hertil kommer professionel erhvervsmæssig rådgivning og facilitering.

Lars Hartung Honoré etablerede Human Upgrade ApS i 2010, og fungerer i dag selv som direktør, coach og konsulent for danske organisationer og virksomheder. Større opgaver løses i samarbejde med eksterne professionelle samarbejdspartnere.

Personligt har jeg, Lars Hartung Honoré, en mangeårig erhvervsfaglig baggrund som erhvervsleder senest som administrerende direktør. Mine ledelses-kompetencer har jeg suppleret med en certificeret toårig uddannelse som ID Lifecoach, og efterfølgende en 2-årig uddannelse som systemisk opstiller. En ikke uvæsentlig baggrund er desuden mine mange års livserfaring, hvor jeg selv har gennemlevet mange af de udfordringer, som jeg i dag hjælper mine kunder med at løse.

Andre mennesker siger at jeg er empatisk, troværdig og evner at holde fokus på processen, hvilket harmonerer meget godt med min professionelle indstilling til arbejdet. Det er også vigtigt for mig, at samarbejdet med mine kunder baserer sig på loyalitet, tillid og fortrolighed, så vi tør være åbne op, og være ærlige omkring alle forhold. Kun i trygge og fortrolige rammer skaber vi resultater.

For at skabe de bedst mulige resultater er det afgørende at vælge den rette samarbejdspartner, så kontakt mig helt uforpligtende for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Human Upgrade ApS

Thorsø Alle 6
Virklund
DK-8600 Silkeborg

Telefon: +45 30 29 73 23
Mail: info@human-upgrade.dk

CVR: 29 24 18 48

Danske Bank
Reg. nr.: 3409
Konto: 4665089355

MobilePay: 30 29 73 23