Om Human Upgrade ApS

Vi styrker professionelle lederes lederskab og skaber øget trivsel i organisationer

Human Upgrade ApS er en coach og konsulentvirksomhed med speciale indenfor faglig sparring og udvikling af professionelle ledere, samt styrkelse af medarbejdernes trivsel og performance i mindre og mellemstore danske virksomheder.

Hos Human Upgrade kæmper vi for stressfri arbejdspladser med højt motiverede medarbejdere og et bedre samarbejdsklima. Vi ved at arbejdsglæde, samarbejde og dygtig ledelse skaber fremragende resultater, og arbejder derfor for at gøre ambitiøse ledere endnu dygtigere og ansvarlige medarbejdere endnu mere glade for at gå på arbejde. Kort fortalt skaber vi øget trivsel, bedre samarbejde, personligt lederskab og større arbejdsglæde.

Personligt støtter, inspirerer og hjælper vi mennesker videre i livet både jobmæssigt og privat. Vi giver også professionel faglig sparring eksempelvis omkring ledelse, strategi, salg, marketing, trivsel, stress og meget mere.

Da vi fungerer som hele mennesker, kan arbejdsliv og privatliv ikke adskilles, hvilket betyder at vi både arbejder med life coaching, business coaching, parterapi og systemisk opstilling. Hertil kommer professionel erhvervsmæssig rådgivning og facilitering.

Lars Hartung Honoré etablerede Human Upgrade ApS i 2010, og fungerer i dag selv som direktør, coach og konsulent for danske virksomheder og offentlige organisationer. Større opgaver løses i samarbejde med eksterne professionelle samarbejdspartnere.

Lars Hartung Honoré, har en mangeårig erhvervsfaglig baggrund som erhvervsleder senest som administrerende direktør. Hans ledelses-kompetencer er suppleret med en certificeret toårig uddannelse som ID Lifecoach, og efterfølgende en 2-årig uddannelse som systemisk opstiller. En ikke uvæsentlig baggrund er desuden hans mange års livserfaring, hvor han selv har gennemlevet mange af de udfordringer, som han i dag hjælper sine kunder med at løse.

For at skabe de bedst mulige resultater er det afgørende at vælge den rette samarbejdspartner, så kontakt mig helt uforpligtende for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Human Upgrade ApS

Thorsø Alle 6
Virklund
DK-8600 Silkeborg

Telefon: +45 30 29 73 23
Mail: info@human-upgrade.dk

CVR: 29 24 18 48

Danske Bank
Reg. nr.: 3409
Konto: 4665089355

MobilePay: 30 29 73 23