Måske er en HR konsulent løsningen?

Som professionel HR konsulent aflaster jeg dig ledelsesmæssigt

Som jeres HR konsulent øges både trivsel og performance

Kunne du tænke dig at få mere tid til at løse de opgaver du er bedst til, og samtidig få gladere, mere engagerede og effektive medarbejdere?

Kunne du tænke dig at slippe for de tidskrævende, svære og nære medarbejdersamtaler, som handler om trivsel, medarbejderudvikling og personlig performance? 

Hvis svaret er ja, er et samarbejde med en professionel HR konsulent en rigtig god mulighed. Medarbejderne vil stadig referere organisatorisk til dig, men du sparer masser af timer på tidskrævende medarbejdersamtaler, som i stedet varetages professionelt af en ekstern HR konsulent, som også kan hjælpe medarbejderne med at løse personlige og private udfordringer, hvilke kan være en stor hindring for en optimal arbejdsindsats.

  • Mangler du tid til ledelse?
  • Ønsker du højere trivsel og bedre performance?
  • Savner dine medarbejdere at blive set og hørt?
  • Ønsker du at fastholde dine bedste medarbejdere?
  • Ønsker du at tiltrække dygtige medarbejdere?

Hvorfor vælge mig som jeres HR konsulent?

Når du skal vælge din HR konsulent, er det afgørende at kigge på både faglighed og personlighed.

Den faglige værktøjskasse skal være i orden, ligesom en god portion praktisk erfaring er vigtig , men endnu vigtigere er kemien . Både du og dine medarbejdere skal have tillid og føle sig trygge ved den HR konsulent, som du vælger. Med mere end 25 års ledelseserfaring på top- og mellemleder niveau samt 7 år som selvstændig coach og konsulent er jeg godt rustet til opgaven som HR konsulent i din virksomhed. Hertil kommer en toårig uddannelse som certificeret ID Lifecoach samt en toårig uddannelse i Systemisk Organisationsopstilling. Jeg har således værktøjskassen i orden og stor erfaring i at arbejde med både trivsel og performance. Som din HR konsulent får jeg direkte adgang til virksomhedens maskinrum, så det er afgørende at vores samarbejde bygger på gensidig tillid, så du trygt kan koncentrere dig om vigtige og resultatskabende opgaver i virksomheden. Den bedste måde at afdække kemien på, er at mødes over en kop kaffe, hvor vi kan drøfte jeres behov og muligheder for løsninger.

Kontakt mig her