Kunsten at leve sammen

En praktisk selvhjælpsbog for bedre parforhold

Krise i parforholdet kan føre til skilsmisse

Ønsker du større livsglæde, mere nærvær og masser af kærlighed?

Kunsten at leve sammen er en let tilgængelig selvhjælpsbog fyldt med inspiration, viden og praktiske øvelser, som I selv kan lave derhjemme. Med bogen kan I gi jeres parforhold et boost, så I bliver bedre til at forstå hinanden, styrke jeres kommunikation og komme tættere på hinanden. Men husk, at I selv skal gøre en indsats.

Styrk jeres parforhold og få hjælp i bogen til at håndtere kriser i parforholdet. Kunsten at leve sammen er en af de bedste selvhjælpsbøger, hvis I ønsker at styrke jeres nærvær, få færre konflikter og gi hinanden mere kærlighed.

Når to forskellige mennesker lever tæt på hinanden hver dag, er det umuligt at undgå kriser i parforholdet. Med hjælp fra Kunsten at leve sammen kan I bedre håndtere jeres udfordringer, og inden det bliver for sent. En alvorlig krise i jeres parforhold kan ende med skilsmisse og få voldsomme konsekvenser for alle involverede parter. Tænk især på konsekvenserne for jeres eventuelle børn. Gør derfor en indsats og få et bedre parforhold NU

Bogen indeholder afsnit som:
Hvad drømmer I om?………………………………….
Derfor ser I så forskelligt på tingene……………….
Hvordan elsker I hinanden?………………………….
Hvordan giver I næring til kærligheden?………….
Hvordan knytter I jer til hinanden?…………………
Har I tillid til hinanden?……………………………….
Respekterer I hinanden?………………………………
Hvad forventer I af hinanden?……………………….
Hvordan kommunikerer I med hinanden?…………
Hvordan håndterer I jeres konflikter?………………
Har I afklaret jeres roller i forhold til hinanden?…
Hvem har magten i jeres parforhold?………………
Anerkender I et fælles ansvar for succes
i jeres parforhold?……………………………………….
Hvordan fordeler I opgaverne i hjemmet?…………
Kniber det med sexlysten?…………………………….
Hvornår er man utro?…………………………………..
Hvordan håndterer I jalousi?………………………….
Kan I tilgive hinanden og jer selv?…………………..
Er der stress i jeres parforhold?………………………
Husker I at grine sammen?……………………………
Hvor godt kender I hinanden?………………………..
Tænd kvinden i dit liv…………………………………..
Tænd manden i dit liv…………………………………..
Hvad tror du din partner tænker om dig?………….

Bogen er også værdifuld hvis du er single, og ønsker at blive bedre rustet til det næste parforhold.

 

Med Kunsten at leve sammen undgår I krise i parforholdet
At skabe sig et bedre parforhold kræver viden, viljestyrke og øvelse. Kunsten at leve sammen er en guide til bedre parforhold, og samtidig et redskab til at undgå krise i parforholdet. Kunsten at leve sammen er fyldt med vigtig viden i et sprog vi alle kan forstå. Kunsten at leve sammen indeholder også masser af inspiration og effektive øvelser, som man selv kan arbejde med derhjemme. Det handler om at få et bedre parforhold, men også om at vedligeholde det, så krise i parforholdet undgås mest muligt. En krise i parforholdet kan hurtigt udvikle sig negativt, og til sidst ende i skilsmisse med alvorlige konsekvenser for alle involverede parter.

Kunsten at leve sammen er blandt de bedste selvhjælpsbøger til bedre parforhold
Der findes ikke mange selvhjælpsbøger til bedre parforhold, men med Kunsten at leve sammen kan man nu få vigtig viden, inspiration og ikke mindst effektive værktøjer til selv at håndtere krise i parforholdet. Kunsten at leve sammen er en let tilgængelig, konkret og praktisk bog med 24 afsnit, hvoriblandt man kan udvælge netop det emne, som begge parter synes er relevant lige nu. For at få – og fastholde et bedre parforhold kan det anbefales at arbejde med bogen løbende. I kan herved forebygge konflikter og krise i parforholdet. Det kræver en stor indsats at udvikle og fastholde et bedre parforhold, men det er hele indsatsen værd. Krise i parforholdet er uundgåeligt, så det handler om at sætte ind så hurtigt som muligt, samt have de rigtige redskaber at støtte sig til.

 

Anmeldelse af Kunsten at leve sammen

KUNSTEN AT LEVE SAMMEN, bogen, der burde ligge på dit natbord.

 

‘Kunsten at leve sammen’ af Lars Hartung Honoré er en af de mest relevante og tilgængelige selvhjælpsbøger jeg har læst om emnet ‘parforhold’.

Ud over bogens lækre opsætning, der gør den tiltalende og let at gå til, er den nærværende, venlig og direkte. Lars spilder ikke krudtet på at udrede lange psykologiske teorier, men giver ‘hands on’ -løsninger fra første side. De få teorier, der alligevel tales ud fra, er gjort forståelige – og de er ganske rammende. Jeg genkendte mig selv i flere sammenhænge, og det var både overraskende og betryggende at opleve, at jeg er ligesom ‘alle andre’.

 

Bogens styrke er især, at situationerne, der beskrives, er genkendelige fra parforholdets hverdag. Lars giver tidløse og evigtgyldige råd og foreslår øvelser, der kan løse op for kæresteforholdets hårdknuder.

 

Hvis du og din partner virkelig vil det, kan bogen hjælpe til at løse konflikter som: jalousi, manglende nærhed, miskommunikation og gensidig stress.

 

Denne bog er sådan én, du har lyst til at forære den ven eller veninde, du ved lever i et kærligt, men besværligt forhold.

 

Bogen er en håndbog, en førstehjælpsguide, en manual i samliv, og den kan også bidrage, hvor venskaber har fået skår og hvor singlelivet er ufrivilligt.

 

‘Kunsten at leve sammen’ er skrevet til mennesker om mennesker, og den kan meget vel gå hen og blive en klassiker inden for genren.

 

– af Kim Marthedal, forfatter

 

Få et stærkt og lykkeligt samliv, og undgå krise i parforholdet med Kunsten at leve sammen

Bestil bogen online eller hos din lokale boghandler, hvis I vil undgå krise i parforholdet, og samtidig skabe et tættere og bedre parforhold. Et bedre parforhold, hvor I står sammen og støtter hinanden, giver større livsglæde, forebygger krise i parforholdet, og er med til at reducere stress . Kunsten at leve sammen er let at gå til for alle, og man behøver ikke læse Kunsten at leve sammen fra ende til anden. Man kan sammen med sin partner vælge netop det afsnit, der er relevant, hvis I har krise i parforholdet, eller vil styrke og skabe et bedre parforhold. Krise i parforholdet kan i sidste ende føre til skilsmisse og alvorlige konsekvenser for alle parter. Det gælder derfor om at sætte ind så hurtig som muligt, så I afhjælpe krise i parforholdet og hurtigst muligt reetablere et bedre parforhold.

Køb her