Foredrag – Key Note speaking

Få ny viden og inspiration til faglig og personlig udvikling

Humoristiske foredrag der flytter mennesker

Skab glæde, energi, sammenhold og grundlag for adfærdsændringer med et inspirerede og humoristisk foredrag. Jeg tilpasser mine foredrag, så de matcher jeres ønsker, behov og tidsramme.

Lige nu er mine foredrag "Kunsten at gå glad på arbejde" og ”Sæt turbo på livsglæden” meget populære, men jeg holder også foredrag om ledelse, ledelsesudvikling, forandringsledelse og motivation. Hertil kommer emner som personlig udvikling, work life balance og forebyggelse af stress.

Mange virksomheder og organisationer kæmper i dag med højt fravær på grund af stress, og derfor efterspørges emner som arbejdsglæde, work life balance og stress ofte. Der er fokus på medarbejdernes trivsel, engagement og motivation, som alt sammen styrker arbejdsglæden, støtter effektiviteten og styrker virksomhedernes konkurrenceevne og bundlinje.

Vi designer foredrag efter jeres behov

Arbejdsglæde, trivsel, engagement, motivation og god ledelse er oftest en betingelse for high performence. Foredrag om disse emner er derfor populære.

 

Referencer

Hej Lars

Tak for et inspirerende foredrag i går. Jeg har efterfølgende fået en hel del positive tilkendegivelser over det, du fortalte. Det har sat mange tanker i gang hos mit hold, og det er fremragende.

Foredrag

Kontakt os for yderligere information