Foredrag om trivsel og livsglæde

Et inspirerende foredrag om hvordan du selv booster din trivsel og livsglæde

Sæt turbo på livsglæden – et foredrag om trivsel

På en humoristisk og inspirerende måde giver jeg på dette foredrag tilhørerne indsigt, viden og inspiration til selv at skabe sig et godt liv i balance. Trivsel, arbejdsglæde og engagement blandt organisationens medarbejdere er vejen til øget effektivitet og mindre fravær.

På trods af vores status som et af verdens lykkeligste folk har vi i Danmark en voldsom vækst i antallet af stress tilfælde og skilsmisser, ligesom mere end en fjerdedel af Danmarks befolkning har problemer med angst. Konsekvensen er først og fremmest nogle voldsomme menneskelige omkostninger, men de økonomiske konsekvenser for både virksomheder og de offentlige kasser er også gigantiske. Man kan altid diskutere hvem der bærer ansvaret for hvad, men det vigtigste er at vi alle først og fremmest tager ansvar for vores eget liv og helbred.

 

Et underholdende og humoristisk foredrag med alvorlige budskaber

På trods af det alvorlige emne er dette foredrag både humoristisk og nærværende. Der øses ud af egne livserfaringer og genkendelige historier fra hverdagen. Man får desuden viden om sig selv, viden om personlig adfærd samt noget med hjem at tænke over og arbejde videre med.

Blandt emnerne på dette foredrag kan nævnes definition og stimulering af livsglæde, samt de forhindringer vi alle møder i livet. Vi kommer ind på hvordan man skaber balance i sit liv, definition og forebyggelse af stress samt parforholdets indflydelse på både livsglæde, Work life balance og stress. Sidstnævnte del af dette foredrag tager udgangspunkt i min bog om Kunsten at leve sammen.

Et udbytterigt foredrag for virksomheder og personaleforeninger

Dette foredrag giver medarbejderne en god oplevelse, men formidler viden og inspiration til selv kan gøre noget for at stimulere sin trivsel og livsglæde. Afhængig af arbejdspladsens politik og holdning kan man vurdere om dette foredrag skal være i regi af virksomheden eller personaleforeningen.

Mange arbejdspladser måler og beregner i dag omkostningerne ved det fysiske fravær, men ingen har styr på hvor meget mentalt fravær koster arbejdspladsen. Altså når medarbejderne møder op på jobbet, men mentalt kører på lavt blus. Når både effektivitet og kreativitet falder. Det kan eksempelvis handle om at hovedet er fyldt med private problemer på hjemmefronten eller svære udfordringer på jobbet.

Dette foredrag kan således ses som en forebyggende indsats mod trivselsproblemer og fravær, samt en stimulerende indsats for øget trivsel og arbejdsglæde. En minimal investering med stor effekt.

 

Kontakt os her for yderligere information og booking