Foredrag om parforhold

Dette humoristiske foredrag om parforhold er berigende for alle par

Dette foredrag om parforhold giver viden og inspiration

Skilsmisseprocenten stiger og stiger, og noget tyder på at vores parforhold har det sværere end nogensinde før. Det kan handle om at vores forventninger er for store, at vi vil alt for meget på en gang, og derved forsømmer hinanden eller noget helt andet. Et foredrag om parforhold vil således altid være relevant, og måske være med til at gøre nogle flere par og børn meget mere glade i hverdagen.

Hvis I ønsker at give tilhørerne ny viden, inspiration og forståelse for sig selv og deres partner er dette foredrag om parforhold noget for jer. Udgangspunktet for foredraget er min bog om Kunsten at leve sammen. Der vil være relevant og vigtig teoretisk viden krydret med praktiske eksempler fra hverdagen, som vi alle kan nikke genkendende til, og måske grine af. Afhængig af antal tilhørere vil jeg engagere og involvere mest muligt, så der bl.a. bliver mulighed for at tilhørerne kan kommentere indholdet og få svar på spørgsmål.

Prøv et foredrag om parforhold

Et foredrag om parforhold kan gribes an på mange måder, og have forskelligt indhold. Dette foredrag om parforhold inkluderer blandt andet noget om at få det bedste frem i hinanden, den gode kommunikation, nærvær, kærlighed, afstemning af drømme og forventninger, tillid, respekt og meget mere. Der er nok at tage fat i, så mit foredrag om parforhold kan vare mellem 1 og 2 timer afhængig af jeres tidsramme og den kontekst det skal passe ind i. Kontakt mig hvis I har spørgsmål, eller send mig et par ord om tid, sted, tidsramme og ønsker, så vil jeg omgående vende tilbage med hensyn til muligheder og pris.

Et foredrag om parforhold er et godt tema for alle voksne mennesker, da det handler om at pleje og styrke vores relationer gennem hele livet. Stærke relationer er noget af det vigtigste for at få energi og livsglæde. Det handler også om at passe på vores børn. Hvert tredje barn oplever en skilsmisse, og skilsmissebørn har statistisk større udfordringer i livet end andre børn. Ved at booke et foredrag om parforhold er du således med til at gøre en masse mennesker mere glade og lykkelige, og som en ekstra bonus er det også godt for vores samfundsøkonomi.