Foredrag om arbejdsglæde og motivation

Dette foredrag om arbejdsglæde giver jer ny viden, inspiration og motivation

Et foredrag om arbejdsglæde er en god investering

Den største investering mange virksomheder foretager er i medarbejderne, så det er afgørende at alle er fit for fight både fysisk og mentalt.

Dette foredrag om arbejdsglæde sætter fokus på arbejdspladsens vigtigste konkurrenceparameter nemlig medarbejderne. Stort set alle virksomheder har konkurrenter, der kan levere identiske produkter eller ydelser, der til fulde kan tilfredsstille kundernes behov. Det er derfor af afgørende betydning at alle medarbejdere er fagligt klædt på og ikke mindst udstråler engagement, og motivation til at gå et par ekstra skridt for kunderne. Det er kort sagt medarbejderne der gør forskellen på virksomhedens succes eller fiasko.

Selv de dygtigste medarbejdere performer ikke i et dårligt arbejdsmiljø, så det er vigtigt at ledelsen har et konstant fokus på hver enkelt medarbejders trivsel og engagement. På dette foredrag om arbejdsglæde fortæller jeg om de vigtigste forudsætninger for at skabe arbejdsglæde, motivation og drive, nemlig tillid, respekt og evnen til at samarbejde. Afhængig af antal deltagere, vil jeg involvere og udfordre de tilstedeværende, så de bliver engageret, og får mere ud af det.

Dette foredrag om arbejdsglæde klæder jer på til opgaven

Alle gør normalt deres bedste, men hvad nu hvis ikke man ved hvem der skal gøre hvad og hvordan?

Kunsten at samarbejde på arbejdspladsen kan være en stor udfordring, da vi jo alle er forskellige og ser forskelligt på tingene. På dette foredrag om arbejdsglæde har jeg derfor fokus på at skabe forståelse for hvorfor det forholder sig sådan, og hvordan vi konkret arbejder med os selv og hinanden. Hvordan vi bliver bedre til at kommunikere og forstå hinanden, og hvordan vi bliver bedre til at forebygge konflikter.

Mit foredrag om arbejdsglæde kan tilpasses jeres behov

Hvis I har specielle ønsker til jeres foredrag om arbejdsglæde, kan jeg tilpasse både indhold, form og længde, så det matcher jeres mål med fordraget. Kontakt mig og lad os få en snak om jeres arrangement, så jeg ved lidt om hvilken kontekst foredraget skal ligge i, og hvad I gerne vil have tilhørerne får ud af det. Når jeg har detaljerne på plads kan jeg lave en god pris til jer.