Flytter din tro bjerge eller hindrer den dine muligheder?

Flytter din tro bjerge eller hindrer den dine muligheder?

Hvad tænker du om mulighederne for at realisere dine drømme, og få det liv du ønsker dig allermest? Hvad forhindrer dig i at gøre det du brænder for? Hvad tror du på?

Igennem vores liv får vi en række erfaringer og påvirkninger fra vore omgivelser. Vi bliver præget helt fra fødslen, om hvad man gør og ikke gør. Vi skaber os nogle overbevisninger om hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre. Nogle overbevisninger støtter os og øger vores muligheder for et godt liv. Eksempelvis er nogle overbevist om de kan hvad de vil. Andre tror de altid er heldige og lykken venter lige om hjørnet. Andre overbevisninger er direkte hæmmende for vores livsudfoldelse. Janteloven er et godt eksempel – ”du skal ikke tro du er noget” eller hvad med ”vi er ikke gode til sport i vores familie” eller ”det kræver lang tids hårdt arbejde og masser af held, at blive rig” eller værre endnu ”jeg er altid uheldig”

Problemet er, vi aldrig tvivler og stiller spørgsmål til, om disse overbevisninger er sande. Vores overbevisninger ligger dybt i os, og er blevet til automatiske tanker.

Hvis du vil have det bedste ud af livet, er det måske værd at efterprøve de overbevisninger der hæmmer din livsudfoldelse?

Tag styringen i dit liv!
ID Lifecoaching kan give dig støtte og inspiration gennem processen.
Selvudvikling er en mulig vej til indre ro, større selvværd og øget livskvalitet.