Stresscoach Silkeborg

Din stresscoach Silkeborg hjælper dig fra stress til trivsel

Hvordan har du det?

Føler du dig presset, bekymret og ude af balance? Oplever du symptomer som dårlig søvn, humørsvingninger, koncentrationsbesvær, hukommelsesbesvær, manglende lyst til socialt samvær, eller har du generelt mistet troen på dig selv? Stress kan komme til udtryk på mange måder, og undergraver din trivsel og livsglæde. Det er vigtigt hurtigst muligt at sætte ind mod stress, da du ellers kan ende med at blive alvorligt syg.

 

Vi kan hjælpe dig

  • Vi afdækker årsagerne til din stress
  • Vi hjælper dig med at håndtere og reducere din stress her og nu
  • Vi kan hjælpe dig med at bearbejde dybereliggende årsager

En stresscoach lærer dig stresshåndtering

Få professionel stressbehandling hos en stresscoach inden din stress bliver til sygdom, og hvis du vil ændre nogle dårlige vaner og tankemønstre, så udviklingen går fra stress til trivsel. Hvis du har brug for hjælp til stresshåndtering, kan jeg som stresscoach give dig stressbehandling og hjælpe dig fra stress til trivsel. Det handler om at komme i gang med stressbehandling og stresshåndtering så snart du mærker symptomer på stress, så din stress hjælp, dine stress værktøjer og din stress hurtigt kan hjælpe dig tilbage til et liv i balance. Du skal blandt andet være opmærksom på symptomer som træthed, søvnbesvær, manglende lyst til socialt samvær, modløshed og hvis du får svært ved at overskue tingene. Også fysiske symptomer som eksem, allergi og for højt blodtryk kan være forårsaget eller forværret af stress.

Fra stress til trivsel med stressbehandling og stresshåndtering
Gå fra stress til trivsel og genfind livsglæden. Stressbehandling giver dig indre ro, mental balance og overskud, mens stresshåndtering lærer dig hvordan du tackler hverdagens udfordringer på en måde, der er god for dig.

Vi bærer selv ansvaret for vores liv, men hvad gør man ved stress, spørger mange sig selv. Som stresscoach mener jeg det handler om at kigge på hele sit liv, og hvordan vi prioriterer de ressourcer vi har. Alt for mange af os vil alt for meget, og derfor går det galt for flere og flere.

Når vi ikke formår at vælge fra i privatlivet, og samtidig udfordres mere og mere på jobbet har det konsekvenser for vores trivsel. Statistikkerne viser også at ledighed er en væsentlig stressfaktor, ligesom styrken i vores parforhold spiller ind. Da vi alle bliver stressede fra tid til anden, er det vigtigt at lære stresshåndtering hos en stresscoach, så vi ikke ender med at blive syge.

Stresscoach Silkeborg, Århus, Herning, Ikast, Viborg, Vejle….
Stresshåndtering og stressbehandling er blevet en større og større udfordring for mange mennesker, og som stresscoach i Silkeborg hjælper jeg kunder med stresshåndtering og stressbehandling fra både Herning, Ikast, Skanderborg, Viborg, Randers, Horsens, Aarhus og Aalborg. Når man skal fra stress til trivsel og søger en stress psykolog, stressekspert eller stresscoach til stressbehandling og stresshåndtering handler det om tillid, kemi og kompetencer. Mange vælger derfor at køre efter den rette stresscoach, når de skal have hjælp til stress.

Fra stress til trivsel med støtte fra din Stresscoach Silkeborg
At komme fra stress til trivsel kræver tid og hårdt arbejde, og du har muligvis brug for stressbehandling eller hjælp til stresshåndtering. Kontakt os for et godt tilbud her, men vær opmærksom på at timeprisen ikke kan stå alene, da antallet af timer du har brug for er væsentligt i forhold til den totale pris. Det handler derfor om at hvor dygtig en stresscoach du vælger. stresshåndtering