En personlig salgsuddannelse skaber resultater

Få din egen salgscoach og skab bedre resultater

Hvorfor vælge en salgsuddannelse?

Hvis du vil have succes i salget, handler det om at kunne give kunderne lyst til at få dækket deres behov af DIG. Vi har stort set alle sammen dygtige konkurrenter med kvalitetsprodukter og / eller tilsvarende ydelser, så det primære konkurrenceparameter ligger ofte i de personlige relationer. Det er derfor vigtigt at vælge en salgsuddannelse og salgscoach, som du har tillid til, og som kan inspirere, udvikle og udfordre dig. En erfaren salgscoach, der både kender til det at sælge, og desuden har både uddannelse og erfaring indenfor menneskelig adfærd og psykologi.

 

Denne salgsuddannelse tager udgangspunkt i dig

Denne salgsuddannelse handler primært om, at jeg som din salgscoach vil styrke dine evner til at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer baseret på tillid og gensidig respekt. Den handler også om at udvikle dine analytiske evner, så du både lærer at afdække og udfordre kundernes behov, så I sammen finder den bedste løsning for kunden - og din virksomhed. Som din personlige salgscoach vil jeg, ud over at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer, også sparre med dig omkring konkrete udfordringer i salget. Din salgsuddannelse bliver således meget praksisorienteret.

 

Valg af salgscoach er afgørende for resultatet af din salgsuddannelse

Denne salgsuddannelse indeholder både salgsteori og personlig udvikling, men tager først og fremmest udgangspunkt i at gøre teori til praksis. At udvikle dine vaner og rutiner, så det tillærte bliver en naturlig del af din adfærd. Min personlige baggrund er en mangeårig erhvervskarriere som sælger, salgschef, salgsdirektør og CEO. Rollen som salgscoach har jeg derfor praktiseret gennem mange år. Hertil kommer en toårig uddannelse som ID Lifecoach og efterfølgene en toårig uddannelse indenfor systemisk konstellation fulgt op med masser af praktisk erfaring indenfor bl.a. coaching. Hvis du vælger denne salgsuddannelse med mig som din salgscoach, får du derfor en erfaren og rutineret salgscoach med masser af praktisk salgserfaring. Kontakt mig hvis du har spørgsmål, og lad os drøfte grundlaget for et eventuelt samarbejde.