Lifecoach Silkeborg

En ID Lifecoach kan øge din trivsel og livsglæde

En ID Lifecoach uddannelse skaber personlig udvikling og sociale kompetencer

En Lifecoach kan skabe forandringer i dit liv

Når de daglige udfordringer bliver uoverskuelige, kan life coaching hos en professionel ID Lifecoach hjælpe og støtte dig til at genfinde både energi og livsglæde. Coaching hos Human Upgrade går et par skridt videre. Som certificeret ID Lifecoach og systemisk opstiller arbejder vi både med dine tankemønstre og følelser, ligesom vi kan arbejde med eventuelle dybereliggende systemiske udfordringer. Som ID Lifecoach er det vigtigt, at vi får bearbejdet de grundlæggende årsager til dine problemer, så disse ikke dukker op igen og igen, blot i nye forklædninger. Trivsel og livsglæde er noget af det vigtigste for os alle, og jeg er klar til at give din livsglæde en vitaminindsprøjtning.

 

En ID Lifecoach kan hjælpe dig til større livsglæde, mindre stress og stærkere relationer

Før eller siden møder vi alle større eller mindre udfordringer, og et par sessioner hos en professionel Lifecoach kan derfor være til stor hjælp. Som lifecoach  møder jeg mange forskellige typer af udfordringer eksempelvis stress, krise i parforholdet, ensomhed, dårlige relationer, problemer på arbejdspladsen, nedtrykthed, underskud af energi, lavt selvværd,  manglende selvtillid, skamfølelse og meget mere. Med empati og stor imødekommenhed tager vi fat hvor det gør ondt. Som Lifecoach kan jeg give dig hjælp og støtte til at opnå større livsglæde i hverdagen.

 

Coaching hos en professionel ID Lifecoach kan øge din livsglæde

En ID Lifecoach kan med lifecoaching give dig større forståelse for dig selv og andre, åbne dine øjne for nye muligheder og ikke mindst øge din handlekraft. Hos Human Upgrade arbejder vi med lifecoaching via samtale og praktiske øvelser, så du får støtte og energi til at komme videre i livet. Kort fortalt handler coaching hos en ID Lifecoach om at booste din livsglæde, reducere stress samt styrke dine relationer til andre mennesker. Systemisk coaching hos en professionel ID Lifecoach er derfor en investering i øget livsglæde og et bedre liv.

 

ID Lifecoach uddannelse Silkeborg

Vælg en certificeret og erfaren ID Lifecoach til din træning

Hvis du er under ID Lifecoach uddannelse, og søger en certificeret coach til træning , skal du vide lidt om mig.

Efter jeg tog en certificeret ID Lifecoach uddannelse i Silkeborg, har jeg gennem en årrække arbejdet professionelt som coach, parterapeut og foredragsholder. Som supplement til min store erfaring indenfor faget, har jeg en mangeårig erhvervskarriere bl.a. som adm. direktør for en mellemstor virksomhed. Kombinationen af stor erhvervsmæssig ledelseserfaring og en ID Lifecoach uddannelse har tiltrukket mange kunder, hvilket har givet mig stor praktisk erfaring samt en lang række glade og tilfredse mennesker.

 

En certificering af din ID Lifecoach uddannelse kræver træning og supervision

Hvis du vil certificeres som ID Lifecoach, stilles der krav om træning og supervision hos en certificeret ID Lifecoach. Hos mig sætter du selv dagsordenen. Vil du selv have coaching eller ønsker du sparring og supervision på dine egne klienter? Du kan også øve dine egne færdigheder som coach, med efterfølgende feedback fra mig.

 

ID Lifecoach uddannelse og træning i Silkeborg

Jeg laver coaching i Silkeborg, men betjener kunder fra bl.a. Herning, Ikast, Viborg, Randers, Århus, Skanderborg og Horsens. Hvis du skal have den bedst mulige ID Life coach uddannelse, handler det om at finde den samarbejdspartner, der passer bedst til dig. Og i den sammenhæng betyder nogle minutters ekstra kørsel mindre. 

Kontakt din Life coach her