Outplacementforløb der betaler sig

Et outplacementforløb hjælper dig hurtigere til dit drømmejob

Outplacement og outplacemetforløb gør en forskel i dit liv

Et individuelt outplacementforløb skaber hurtigere resultater

Fra virksomhedens side handler et outplacementforløb primært om at vise respekt og medmenneskelighed samt at sige tak for den indsats medarbejderen har bidraget med.

 Der kan være mange årsager til at medarbejdere skal omplaceres, og under alle omstændigheder er det en vanskelig og udfordrende proces for begge parter. I denne outplacement proces er medarbejderen altid den svage part, og outplacement kan derfor være til stor hjælp og støtte, når der hurtigt skal findes et nyt og spændende job, som matcher medarbejderens kompetencer og jobønsker. Outplacement sender desuden et positivt signal til de tilbageværende kolleger i organisationen, nemlig at man er ansvarlig og respektfuld i forhold til den indsats den pågældende medarbejder har bidraget med til virksomheden. Der er stor forskel på outplacementforløb, så kontakt os her, og få yderligere information om Human Upgrades outplacementforløb.

 

Et outplacementforløb er værdifuldt for medarbejderen

For medarbejderen er outplacement en stor støtte og hjælp til at komme videre til et nyt og spændende job. En opsigelse er oftest en negativ oplevelse, som kan føre til mental krise, hvilket gør det svært at finde energi og motivationen til jobsøgningen. Manglende succes med mødeaftaler eller mange afslag kan desuden give en følelse af afvisning, og man risikerer at miste sin tillid til egne evner. Konkurrencen i jobmarkedet er stor, hvilket blandt andet stiller store krav til de kommunikative evner herunder udformningen af CV og ansøgning samt gennemførelse af jobsamtaler. Der kan derfor være behov for outplacement i form af et outplacementforløb med konkret rådgivning, sparring og måske træning. Sidst men ikke mindst holder et professionelt outplacementforløb gang i processen.

 

Et outplacementforløb giver stort udbytte for virksomheden

For virksomheden er outplacement en god investering, idet man udviser social ansvarlighed, hvilket understøtter virksomhedens brand. Dette er væsentligt i forhold til den opsagte medarbejder, den øvrige organisation og ikke mindst, når man skal tiltrække nye dygtige medarbejdere til virksomheden. En outplacement aftale, som definerer rammerne for et outplacementforløb. kan således være med til at vedligeholde arbejdspladsens gode omdømme samt skabe ambassadører for virksomheden.

 

Human Upgrade outplacement og outplacementforløb holder gang i processen

Et professionelt outplacementforløb hos Human Upgrade giver personlig støtte, faglig viden, effektive værktøjer samt adgang til et stort fagligt netværk.  Her er en række øvrige elementer i vores outplacement koncept:

 

  • opbygning af energi og mentalt overskud
  • kompetenceafklaring
  • afklaring omkring jobmuligheder
  • strategi for din jobsøgning
  • sparring, så både ansøgning og CV sælger dig bedst muligt
  • udbygning af netværk med strategiske kontaktpersoner
  • kommunikationstræning inden jobsamtalen
  • hjælp til at forberede jobsamtalens mål og indhold
  • støtte og mental opbakning gennem hele processen
  • opfølgning, så processen holdes i gang

 

 

75-80% af alle stillinger der besættes er aldrig slået op. Det er derfor afgørende at have et stort og stærkt netværk. Vigtigt for at være orienteret omkring aktuelle jobmuligheder i markedet, og vigtigt for at få kontakt til netop de personer, der kan hjælpe en videre. Mit netværk er dit netværk, og det er stort. Outplacement og outplacementforløb hos mig har derfor en ekstra dimension, der kan have stor værdi for dig.

 

Outplacement & outplacementforløb pris

Outplacement priser afhænger af aftalens omfang og indhold, så lad os sammen designe en god løsning og pris.