Ekstern support til ledere og HR

Når private og personlige udfordringer hindrer high performance

HR support kan åbne op - og hjælpe med de private og personlige udfordringer

Nedsat effektivitet og - kreativitet på jobbet handler ikke kun om arbejdsrelaterede forhold, men også om private udfordringer. som eksempelvis kan være samlivsproblemer, sydom i familien, dårlig økonomi eller sorg. Mange mennesker og familier vil også alt for meget, og skaber sig et aktivitetsniveau i fritiden, der kan være svært at overskue. Det kan være særdeles vanskeligt for chefer og HR at skabe fortrolighed og åbenhed omkring disse private udfordringer, da der ikke er balance i magtforholdet, og medarbejderen derfor vil have en angst for, om de private oplysninger kan få negative konsekvenser på et senere tidspunkt. Her kommer professionel in house HR support ind som en fantastisk løsningsmulighed. En uvildig HR support i form af en professionel life- & business coach, der kan skabe tryghed og åbne op for de allermest private forhold, og således hjælpe medarbejderen videre. Kontakt Human Upgrade her, og hør mere om vores in house HR support løsning.

 

In house HR support er chefernes og HRs forlængede arm i en travl hverdag

Det handler grundlæggende om medarbejdernes trivsel samt virksomhedens bundlinje og konkurrencekraft. Da konkurrencen til stadighed øges, bliver medarbejdernes performance mere og mere afgørende. Glade medarbejdere skaber glade kunder, så det handler om at holde medarbejderne i mental topform. In house HR support fra Human Upgrade fungerer som ledelsens og HRs forlængede arm, når det handler om de svære og private udfordringer.

 

HR support skabe øget trivsel og high performance

En fast tilknyttet in house HR support fra Human Upgrade samarbejder med såvel ledelse som HR om at øge både trivsel og performance, ligesom det handler om at nedbringe både det fysiske og det mentale fravær. Alle virksomheder måler i dag det fysiske fravær, men hvordan måler vi lige det mentale fravær? Omkostningerne for begge typer fravær er under alle omstændigheder voldsomme, så kontakt Human Upgrade her, og lad os tale om mulighederne for en in house løsning hos jer.

Kontakt os her eller på info@human-upgrade.dk