Parkursus

Dette parkursus giver jer viden, inspiration og nye færdigheder

Et parkursus hos Human Upgrade er givende for jer begge to, og kan være netop den vitaminindsprøjtning, der får jeres parforhold til at blomstre. Alle parforhold løber på et tidspunkt ind i udfordringer, så det handler om at kunne håndtere disse, så de ikke udvikler sig til større konflikter. Sagt med andre ord handler vores parkurser om at gøre jer i stand til at håndtere de forhindringer, der løbende kommer i vejen for jeres fælles lykke. Parkurser hos Human Upgrade indeholder derfor emner som gensidig forståelse for hinanden, selvindsigt, bedre kommunikation, afstemning af jeres forventninger til hinanden, forebyggelse og håndtering af konflikter samt kunsten at få hinanden til at føle sig elsket.

Vores parkurser er sjove, men et parkursus er ikke for sjov

Parkurser er forskellige, så det handler om at vælge netop det parkursus, der passer bedst til jer. Mange mænd, og nogle kvinder, har det svært med for megen snak og for lidt action, hvilket vores parkursus tager højde for. Parkurser hos Human Upgrade er derfor opbygget som en kombination af undervisning, parvise øvelser og gruppediskussioner. Alt sammen krydret med masser af humor og god energi.

Vores parkurser skaber retning og glæde i jeres samliv

De fleste af os ved jo godt, hvad vi burde gøre for at dyrke og styrke vores parforhold, men de færreste magter at føre det ud i livet, når hverdagens trængsler presser sig på. Ud over ny viden og inspiration giver dette parkursus derfor også grundlag for at træne nye gode vaner i jeres hverdag. Et parkursus er således en investering i et stærkere og mere lykkeligt parforhold. Det næste parkursus afholdes i Silkeborg den 23-24. januar 2016. Prisen for dette todages parkursus er 2.950,- kr. inklusiv moms for jer begge to. Hvert par vil desuden få et gratis eksemplar af bogen "Kunsten at leve sammen", som kursets instruktør Lars Hartung Honore' er forfatter til (værdi 299,- kr.) Antallet af deltagere på vores parkurser er begrænset, så tilmeld jer HER & NU. Hvis I har spørgsmål til vores parkurser kan I kontakte os på www.human-upgrade.dk eller udfylde nedenstående formular

Book eller få yderligere information om parkurser