Lederudvikling

Individuel lederudvikling med udgangspunkt i DIG

Lederudvikling der udvikler dig både fagligt og personligt

Hvis du vil ha fremragende resultater og opnå succes både som leder og som menneske, kan ledelsesudvikling og individuel lederudvikling styrke dine kompetencer og færdigheder.

 

Målet med vores individuelle lederudvikling og ledelsesudvikling er at gi dig:  

  • selvindsigt og forståelse for egen adfærd
  • indre ro og mindre stress
  • øget evne til at være nærværende
  • overblik og øget handlekraft
  • mere energi og større arbejdsglæde
  • bedre forståelse af dig selv og andre mennesker
  • balance mellem arbejdsliv og privatliv
  • styrkelse af dine kommunikative evner
  • evne til at forstå, udnytte og håndtere konflikter
  • større evne til at motivere dig selv og dine medarbejdere

 

Det kræver stor dygtighed, at skabe optimale resultater og nå sine mål gennem andre mennesker igen og igen. At kunne udøve effektiv og motiverende ledelse er en kompleks sag, som kræver professionel lederudvikling og faglig sparring. Der udbydes således i dag en lang række gode uddannelser inden for lederudvikling og ledelsesudvikling, med mange teorier og teoretiske modeller. Det vigtigste redskab som leder er og bliver dog dig selv. Individuel lederudvikling kan styrke dine evner til at engagere og motivere andre mennesker, så de performer optimalt ud fra de givne forudsætninger. Lederudvikling  handler derfor først og fremmest om selvindsigt og mod til at sætte sig selv i spil plus troværdighed, overblik og beslutningsevne. Lederudvikling og ledelsesudvikling handler også om at hvile i sig selv og give hver enkelt medarbejder plads og rammer, hvori de hver især kan udvikle sig og finde mening i det de gør. Ledelse i praksis handler rigtig meget om at få det bedste frem i sine medarbejdere, og lade dem få lov at vise hvad de kan indenfor de givne rammer og mål.

Individuel og personlig ledelsesudvikling skaber arbejdsglæde og bedre resultater

Du kan ikke ændre dine medarbejdere, men ved at ændre din egen adfærd kan du få noget nyt frem i alle. Hos Human Upgrade arbejder vi med kontinuerlig lederudvikling og ledelsesudvikling, så du bliver bedre til at få det bedste frem i alle, og herved skabe øget performance hos såvel dine medarbejdere som dig selv. En teoretisk uddannelse er et vigtigt grundlag, men for at mestre ledelse i praksis skal du kontinuerligt træne og arbejde med din personlige lederudvikling og ledelsesudvikling. Det handler blandt andet om at blive bedre til at forstå sig selv og sine medarbejdere. Ledelsesudvikling handler også om at lære hvordan man skaber indre ro, overblik, rummelighed, handlekraft samt evnen til at rumme medarbejdernes forskellighed. Det kræver også ledelsesudvikling at lære kommunikationens svære kunst.

 

De fleste bliver ledere fordi de er gode til noget andet

Hos Human Upgrade handler ledelsesudvikling også om selvindsigt og personlig udvikling, og er således en anderledes form for lederudvikling. Det kræver masser af mod, vedholdenhed og mental styrke, men belønningen er stor. Du vil blandt andet blive udfordret på din selvforståelse, dine overbevisninger og din udlevelse af egne værdier. Metoden er ledercoaching og professionel faglig ledersparring, hvor vi blandt andet kombinerer arbejdet med selvindsigt, selvforståelse og kommunikation med praktiske cases fra din hverdag.

 

Sådan kommer du videre med din ledelsesudvikling

Vores individuelle program for lederudvikling og ledelsesudvikling i praksis bygger videre på dine egne kompetencer og erfaringer, som vi kombinerer med mine mange års erfaring som erhvervsleder, business- og lifecoach samt faglig sparringspartner for ledere i hele Danmark. Lederudvikling og ledelsesudvikling hos mig er kun for ledere der har modet til at kigge indad, og som tør blive udfordret. Vi vil også sparre på konkrete cases fra din daglige ledelse i praksis, og lade denne sparring være en del af din løbende lederudvikling.

Kontakt mig,  og lad os få en snak om hvordan vi kan designe et forløb for ledelsesudvikling, der passer nøjagtigt til dig og dit behov for lederudvikling.

Kontakt os om ledelsesudvikling her