Kunsten at leve sammen – forebygger krise i parforholdet

Få et stærkt og lykkelig samliv og forebyg krise i parforholdet

Krise i parforholdet kan føre til skilsmisse

Undgå krise i parforholdet

Styrk jeres parforhold og få hjælp i bogen til at håndtere krise i parforholdet Kunsten at leve sammen en af de bedste selvhjælpsbøger, hvis I ønsker at få et bedre parforhold med større nærvær, færre konflikter og mere kærlighed, samt inspiration til at håndtere krise i parforholdet på en god måde. Kunsten at leve sammen er en af de mest inspirerende og let anvendelige selvhjælpsbøger om emnet. Kunsten at leve sammen gør det således muligt selv at udvikle et stærkere og bedre parforhold, og herved forebygge konflikter, der kan skabe krise i parforholdet. Det er umuligt helt at undgå krise i parforholdet, men med hjælp fra Kunsten at leve sammen kan I bedre håndtere udfordringen inden det bliver for sent. En alvorlig krise i parforholdet kan ende med skilsmisse og voldsomme konsekvenser for alle involverede parter. Gør derfor en indsats og få et bedre parforhold NU

Med Kunsten at leve sammen undgår I krise i parforholdet
At skabe sig et bedre parforhold kræver viden, viljestyrke og øvelse. Kunsten at leve sammen er en guide til bedre parforhold, og samtidig et redskab til at undgå krise i parforholdet. Kunsten at leve sammen er fyldt med vigtig viden i et sprog vi alle kan forstå. Kunsten at leve sammen indeholder også masser af inspiration og effektive øvelser, som man selv kan arbejde med derhjemme. Det handler om at få et bedre parforhold, men også om at vedligeholde det, så krise i parforholdet undgås mest muligt. En krise i parforholdet kan hurtigt udvikle sig negativt, og til sidst ende i skilsmisse med alvorlige konsekvenser for alle involverede parter.

Kunsten at leve sammen er blandt de bedste selvhjælpsbøger til bedre parforhold
Der findes ikke mange selvhjælpsbøger til bedre parforhold, men med Kunsten at leve sammen kan man nu få vigtig viden, inspiration og ikke mindst effektive værktøjer til selv at håndtere krise i parforholdet. Kunsten at leve sammen er en let tilgængelig, konkret og praktisk bog med 24 afsnit, hvoriblandt man kan udvælge netop det emne, som begge parter synes er relevant lige nu. For at få – og fastholde et bedre parforhold kan det anbefales at arbejde med bogen løbende. I kan herved forebygge konflikter og krise i parforholdet. Det kræver en stor indsats at udvikle og fastholde et bedre parforhold, men det er hele indsatsen værd. Krise i parforholdet er uundgåeligt, så det handler om at sætte ind så hurtigt som muligt, samt have de rigtige redskaber at støtte sig til.

Anmeldelse af Kunsten at leve sammen

KUNSTEN AT LEVE SAMMEN, bogen, der burde ligge på dit natbord.

 

‘Kunsten at leve sammen’ af Lars Hartung Honoré er en af de mest relevante og tilgængelige selvhjælpsbøger jeg har læst om emnet ‘parforhold’.

Ud over bogens lækre opsætning, der gør den tiltalende og let at gå til, er den nærværende, venlig og direkte. Lars spilder ikke krudtet på at udrede lange psykologiske teorier, men giver ‘hands on’ -løsninger fra første side. De få teorier, der alligevel tales ud fra, er gjort forståelige – og de er ganske rammende. Jeg genkendte mig selv i flere sammenhænge, og det var både overraskende og betryggende at opleve, at jeg er ligesom ‘alle andre’.

 

Bogens styrke er især, at situationerne, der beskrives, er genkendelige fra parforholdets hverdag. Lars giver tidløse og evigtgyldige råd og foreslår øvelser, der kan løse op for kæresteforholdets hårdknuder.

 

Hvis du og din partner virkelig vil det, kan bogen hjælpe til at løse konflikter som: jalousi, manglende nærhed, miskommunikation og gensidig stress.

 

Denne bog er sådan én, du har lyst til at forære den ven eller veninde, du ved lever i et kærligt, men besværligt forhold.

 

Bogen er en håndbog, en førstehjælpsguide, en manual i samliv, og den kan også bidrage, hvor venskaber har fået skår og hvor singlelivet er ufrivilligt.

 

‘Kunsten at leve sammen’ er skrevet til mennesker om mennesker, og den kan meget vel gå hen og blive en klassiker inden for genren.

 

– af Kim Marthedal, forfatter

Få et stærkt og lykkeligt samliv, og undgå krise i parforholdet med Kunsten at leve sammen

Bestil bogen online eller hos din lokale boghandler, hvis I vil undgå krise i parforholdet, og samtidig skabe et tættere og bedre parforhold. Et bedre parforhold, hvor I står sammen og støtter hinanden, giver større livsglæde, forebygger krise i parforholdet, og er med til at reducere stress . Kunsten at leve sammen er let at gå til for alle, og man behøver ikke læse Kunsten at leve sammen fra ende til anden. Man kan sammen med sin partner vælge netop det afsnit, der er relevant, hvis I har krise i parforholdet, eller vil styrke og skabe et bedre parforhold. Krise i parforholdet kan i sidste ende føre til skilsmisse og alvorlige konsekvenser for alle parter. Det gælder derfor om at sætte ind så hurtig som muligt, så I afhjælpe krise i parforholdet og hurtigst muligt reetablere et bedre parforhold.

Køb her