Coach Silkeborg

Coach Silkeborg hjælper kunder fra Århus, Viborg, Ikast, Herning, Randers, Skanderborg, Horsens.....

Coach Silkeborg er det sikre valg

Coach Silkeborg skaber forandring både jobmæssigt og privat

Hos Human Upgrade i Silkeborg arbejder jeg professionelt med coaching, og som erfaren coach i Silkeborg hjælper jeg mange mennesker fra både Aarhus, Ikast, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og andre steder i Midtjylland. Hvis afstanden er stor, kan vi starte med at mødes, og efterfølgende køre sessioner online eventuelt via Skype. Hos Human Upgrade - coach Silkeborg går vi i dybden, så arbejdet ikke ender som overfladisk symptombehandling. Hvis du vil undgå at dine udfordringer dukker op igen og igen, er det afgørende at arbejde med de underliggende årsager til problemerne. Vi får alle problemer fra tid til anden, og disse er som regel symptomer på nogle underliggende årsager, som vi kan arbejde med. At vælge den rette samarbejdspartner er derfor afgørende,hvis du vil  opnå gode og vedvarende resultater. Du skal derfor vælge en erfaren og professionel certificeret coach i Silkeborg, som giver dig tryghed i processen. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvordan coach Silkeborg kan give dig støtte, inspiration og hjælp til at komme videre i livet. Alle fortjener et liv med masser af livsglæde og stærke relationer, så 

 

Coach Silkeborg hjælper dig til større livsglæde, bedre relationer og mindre stress 

Livet giver os alle større og mindre udfordringer af forskellig art, og nogle af disse kan være svære selv at håndtere. Det kan handle om stress, dårlige relationer, parforholdsproblemer, konflikter, sorg, jobmæssige udfordringer eller noget helt andet. Vores bekymringer og problemer dræner os for energi og livslyst, så det er vigtigt at gøre noget ved det hurtigst muligt. Hos coach Silkeborg er vi klar til at hjælpe dig. Som veluddannet,  erfaren og professionel coach Silkeborg kan jeg hjælpe dig videre, så du genvinder både energi, overblik og handlekraft. Jeg anvender coaching, terapi og systemisk opstilling til at løse mange forskellige udfordringer, så lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Next

Referencer

Previous

Coach Silkeborg | Human Upgrade er et godt valg

Coach Silkeborg hjælper dig videre

Vælg din coach Silkeborg med omhu. For at skabe gode og varige resultater skal din coach naturligvis være dygtig, erfaren og professionel, men ud over de faglige kompetencer skal han også være empatisk og tillidsvækkende, så du er tryg ved at åbne op for det, der kan være svært at tale om. Han skal kunne skabe et tillidsfuldt rum, hvor du tør åbne dig op og være sårbar. Det kan være smertefuldt og grænseoverskridende at åbne op for vores inderste følelser, og de sider af os selv, som vi ubevidst fortrænger. Vælg derfor din samarbejdspartner med omhu og gerne coach Silkeborg.

 

Coach Silkeborg har erhvervserfaring, uddannelse og glade kunder

Ud over en mangeårig baggrund som erhvervsleder har jeg en toårig certificeret uddannelse som lifecoach, samt en toårig uddannelse som familieopstiller. Jeg har stor erfaring i både personlig og faglig coaching. Hos Human Upgrade arbejder jeg både individuelt og med parterapi,  når der er krise i parforholdet. Kontakt mig helt uforpligtende her, så vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Coach Silkeborg skaber forandring i dit liv

Dit liv et er for kort til personlige udfordringer og uløste konflikter. så lad os tage en snak om hvordan coach Silkeborg kan hjælpe dig.

 

Kontakt Human Upgrade – Coach Silkeborg her